www.albapark.eu // ballina
- Servis, do të thotë; që nga kontakti i parë me firmën Alba Park, e gjerë në përfundimin e punës suaj !!!
» Info

» Lajme

» Themelimi

» Prodhimi

» Kulturë
» Tali

» Art

» Poezi

» Foto Galerija

» Na kontaktoni
 
- Alba Park, është një firmë prodhuese dhe ndërtuese, faqja; RRETH NESH ju njofton më gjersisht,për themelimin,veprimtarin,udhëheqjen dhe personelin !!!
- Alba Park u themelua në vitin 1989 në Mitrovicë. Meremi me prodhimin e elementeve dekorative dhe të nevojshme për ambientin e banimit.
  2000 - 2009 Alba Park. All rights reserved
Punuar nga Valon Kerolli