www.albapark.eu // ballina
- Servis, do të thotë; që nga kontakti i parë me firmën Alba Park, e gjerë në përfundimin e punës suaj !!!
» Info

» Lajme

» Themelimi

» Prodhimi

» Kulturë
» Tali

» Art

» Poezi

» Foto Galerija

» Na kontaktoni
 
- Alba Park, është një firmë prodhuese dhe ndërtuese, faqja; RRETH NESH ju njofton më gjersisht,për themelimin,veprimtarin,udhëheqjen dhe personelin !!!

Prodhimtaria e Alba Park-ut

-Prodhimi i elementeve dekorative dhe të produkteve tjera të firmës Alba Park, janë shumë kfalitative dhe të një cilsie të lartë, si dhe ndryshojn nga prodhimet e konkurrentve tjerë. Andaj: Konkurrenca e bën biznesin !!! Të gjitha prodhimet e Alba Park-ut, jan të thurura në rrjetë Armature të qelikt dhe të shtypura apo të ngjeshura me makinat enkase. Cilsia e lartë e prodhimeve tona vjen nga përvoja dhe njohuria e punës dhe profesionalizmit në kët drejtim. Kfalitetin e produkteve të Alba Park-ut, e bëjn edhe më të lartë mjetët edhe makinat e punës që vijnë nga perendimi.

Alba Park, Prodhon:

GILINDERA

Nga Mermeri dhe Betoni (shumëngjyrësh). Gilindera të formave të ndryshme, të bukurë dhe të qëndrueshëm për më se një jetë njeriu. Alba Park, ka një kapacitet të madhë në prodhimin e Gilinderave, të formave të ndryshme dhe shumë formave të veqanta në Kosovë.
Shiko fotot

SHTYLLA ( Bazamente )

Të llojë-llojshme, dhe të gjatësive e gjërsive të ndryshme. Shtyllat e prodhuara nga Alba Park, janë të përforcuara në rrjetë armature të çelikt. Jemi numër një ( 1 ), dhe ndoshta të vetmit në Kosovë që bëjm prodhimin e këtyre llojë Shtyllave që përveq bukuris së tyre dhe dekorimit të shtëpive e lokaleve, janë edhe bazamente të sigurta dhe të qëndrueshme me qindra vite. Shtyllat në fjalë po ashtu preferohën për Villat e milionerve të rinjë, për ti japur pamjen atraktive simbas dëshirës suaj, në kombinim me antikën dhe modernën.
Shiko fotot

GRILLË KOPSHTI

Shumë praktik dhe mjaft i preferuar për oborrin e shtëpive të bukura. Alba Park, është prodhuesi i vetëm në Kosovë i Grillave të kopshtit. Po ashtu Grillat e prodhuar tek ne janë shumë kfalitativ dhe ju ndihmojn në përgaditjen e darkave solemne, festive apo familjare.Pra pa tjetër se musafirët e juaj do të jen të kënaqur më ushqimin e përgaditur nga Grilli i kopshti tuaj.
Shiko fotot

FONTANA dhe BUNARE-KRONJË

Fontana të bukura për zbukurimin e kopshtit dhe ambientin e mbrendshëm (shembull;për lokale dhe sallone të ndryshme). Fontanat e prodhuar tek ne pra nga firma Alba Park, dallohen dukshëm nga konkurrentet tjerë të lirë që ekzistojn në tregun e zejtaris apo të importit, pasi qe neve mendojm më gjatë dhe i përshtatim komponentin /plus/ enkas duke e përzier me beton për ti qendruar lagështis dhe klimës që mbretron tek ne.
Gjithashtu Alba Park,për t’zhdukur atë monotonin e thjeshtë në kopshtet e juaja, prodhon edhe rrathë Bunarësh me dekorime të ndryshme. Po ashtu Alba Park, prodhon edhe Kronjë të ndryshëm, që jan shumë praktikë dhe thjeshtë për lehtësimin dhe zbukurimin e punës suaj me ujin.
Shiko fotot

PLLAKA

Për shtruarjen e tretuareve, rrugicave, terrasave etj. Pllakat e prodhuara nga Alba Park, janë të ndryshme nga format dhe ngjyrat, si dhe ndryshojn nga prodhimet e konkurrentve tjerë. Duhet theksuar se tek Pllakat, rëndesia primare është qëndrueshmeria e tyre, neve ju garantojm për prodhimet tona.
Shiko fotot

VAZE LULESH

Vaze të formave të llojë-llojshme, dhe të madhësive të ndryshme. Më rëndesi është të theksojm se Vazet e prodhuara nga Alba Park, si dhe produktet tjera jan të një cilsie dhe qëndrueshmerie shumë më të lartë se sa prodhimet e konkurrentve tjerë të lirë. Pra kfaliteti dhe cilsia e lartë e produkteve tona është prioriteti ynë. Të gjiotha Vazet, sikuse edhe të gjitha produktet tjera të dalura nga Alba Park janë të thurura në rrjeta të armaturës së çelikt, dhe ky është dallimi kryesor me qka mundë të binduni edhe vehtë.
Shiko fotot

TAVOLINA DHE ULËSE PARKU

Alba Park, nuk do të quhej Alba Park sikur se nuk do të bënte asgjë për parkun (parqet). Alba Park, Prodhon Ulse apo pushimore parku dhe Tavolina shumë të bukura, që preferohen edhe për kopshtet (oborret) e shtëpive.
Shiko fotot

FIGURA

Të shumta si, Luan, Çenë, Delfin, Kalë, Macë, Çunë e Çupëz, Shqipon një krenare dhe dy krenare (me krahë të hapur dhe të mbyllur) etjera e tjera...
Shiko fotot

NGA GIPSI

Alba Park, prodhon edhe elemente të shumta, të ndryshme dekorative nga Gipsi masiv dhe ai i kombinuar me komponante tjera. Këto punime janë shumë të preferuara për rregullimin, apo dekorimin e ambientit, të mbrendëshem të banimit, të lokalev, salloneve por edhe për dekorime të jashtme. Rrathorë atraktiv, për vendosjen e poçave elektrik, çoshëse, mbajtëse Lulësh, dhe dekorime të ndryshme, të shumë llojëshme dhe shumë ngjyrash.
Shiko fotot


SPECIALE

Alba Park, prodhon edhe punime Speciale, dekorative Nacionale dhe Kombëtare, punime këto 100% dore. Këto punime janë të punuara apo punohën kryesisht nga punëtori apo artisti Halit Istrefi.Jan edhe disa punime të cilat i punon vëllau i Halitit, Miftar Istrefi (Tali), por edhe djali i Halitit, Kushtrimi. Këto punime janë të veqanta dhe mundë të bëhen edhe simbas porosis apo interesit. Nder të tjera tek Alba Park mund të gjeni edhe punime tjera dore si Lule në ramë, figura të imta, figurat dhe shenjat e Horoskopit, e shumë të tjera që janë të preferuara për dhurata në festa të ndryshme, si ditëlindje,ditën e Valentinit, 7 dhe 8 marsë etj...
Shiko fotot


MADE IN KOSOVA

Punimet Nacionale dhe Kombëtare të punuara nga dora artistike, janë Souvenier të qmueshëm, Made in Kosova, dhe jan të llojit të veqant e të pa kopjuar. Këto punime jan të preferuara edhe për dhurata por edhe për mbajtjen, dhe vënjen e tyre në ambientin e mbrendëshëm të banimit.
Shiko fotot
Alba Park, prezenton rregullisht produkte dhe ide të reja.

  © 2000 - 2009 Alba Park. All rights reserved
Punuar nga Valon Kerolli